INCONTINENTIE MATERIALEN, STOMA ZORG EN SONDAGE MATERIAAL


Incontinentie, of ongewild urineverlies is een vaak voorkomend ongemak. Bij urine-incontinentie verliest de blaas ongewenst urine. Dit kan druppelsgewijs zijn of de volledige blaasinhoud in één keer. Naast geneesmiddelen en oefeningen kunt u ook gebruik maken van incontinentiemateriaal. Er bestaan tal van absorberende verbanden en broekjes die u het leven aangenamer maken, zowel voor mannen als voor vrouwen, voor lichte als zwaardere vormen van incontinentie, voor overdag alsook voor 's nachts.

Om uit te zoeken welk product het best bij u en uw levensstijl past, adviseren we u graag. Vraag daarom ook naar een gratis staal om een van de producten uit te proberen. Klik hier om zelf reeds het juiste incontinentiemateriaal te bepalen.

Incontinentiemateriaal van Hartmann en AMD worden aangeboden aan 40% directe korting en Tena aan -20% direkte korting zonder voorschrift van de arts.
Bent u slecht te been of geraakt u moeilijk in de apotheek. Neem gerust contact op om uw incontinentiemateriaal aan huis te laten leveren!

Naast incontinentiemateriaal kan u ook bij ons terecht voor stoma en sondemateriaal. Onze bandagisten helpen u hierbij graag verder met al uw vragen. Wij leveren ook al uw stoma materiaal gratis aan huis.

Komt u graag eens langs voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs voor een oplossing op maat? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.